Babagan Kita

https://www.sdhuashil.com/about-us/

Shandong Huashili Automation Technology Co., Ltd. sing ana ing kutha Rizhao, utamane nggunakake label otomatis ngemot kaca kanthi otomatis lan nglereni mesin kabeh, mesin pemotong kaca otomatis, mesin pemotong multi-piso otomatis, garis pemotong kaca otomatis, mesin pemuatan kaca otomatis, mesin pemotong watu sinter otomatis, lan mesin penggiling pinggir kaca.

Teknologi Huashili minangka serangkaian riset lan pengembangan otomatisasi peralatan mekanik, manufaktur, penjualan ing salah sawijining perusahaan manufaktur teknologi tinggi. Perusahaan kasebut duwe akeh pengalaman produksi peralatan otomatisasi mekanik, kapasitas produksi, level teknologi lan kekuatan ekonomi sing komprehensif ing industri sing padha ing ngarep industri domestik, riset lan pangembangan peralatan otomasi cerdas, kontrol material, kinerja peralatan lan modeling wis ana tingkat domestik, sawetara teknik. wis ngisi kothong domestik. Layanan sing apik sawise - penjualan lan rega sing cukup, suwe banget kanggo entuk pujian saka pelanggan. Selaras karo prinsip "iman sing apik dhisik, kepuasan pelanggan", perusahaan kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo akeh perusahaan.

Piranti produksi perusahaan kami duwe karakteristik kualitas apik, presisi tinggi, area lantai cilik, bisa dipindhah, kurang investasi, efek cepet lan sapanunggalane, yaiku produk sing cocog kanggo industri pangolahan jero kaca.

Matur suwun kanthi tulus supaya bisa ngunjungi lan negosiasi karo kita.

Adhedhasar prinsip 'integritas dhisik, kepuasan pelanggan', perusahaan wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo akeh perusahaan. Mlebu ing taun 2020, perusahaan kasebut nggawe rencana limang taun anyar lan minangka langkah luwih cedhak dadi merek sing berpengaruh ing industri manufaktur cerdas. Bisnis strategis perusahaan luwih terbuka, inovasi teknologi luwih dinamis, manajemen produksi luwih apik, lan operasi bisnis luwih distandardisasi lan efisien. Wong Huashili bakal nemoni kesempatan lan tantangan anyar kanthi pikiran sing positif lan terbuka. Perusahaan kasebut mesthi nindakake transformasi teknologi dadi produktivitas minangka misine, lan ngupayakake urip supaya bisa mbantu pembangunan ekonomi China.

Sertifikat

2