Produk

  • HSL-CNC3826 Automatic Glass Cutting Machine

    Mesin Pemotong Kaca Otomatis HSL-CNC3826

    Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake label otomatis otomatis lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

  • HSL-YTJ2621 Automatic Glass Cutting Machine

    Mesin Nglereni Kaca otomatis HSL-YTJ2621

    Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake pemuatan kaca otomatis, label otomatis, fungsi lengen teleskopik, lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

  • HSL-YTJ3826 Automatic Glass Cutting Machine+HSL-BPT3826 Glass Breaking Table

    Mesin Nglereni Kaca otomatis HSL-YTJ3826 + Meja Kaca Kaca HSL-BPT3826

    Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake pemuatan kaca otomatis, label otomatis, fungsi lengen teleskopik, lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

  • New Type Straight Line Beveling Edge Glass Edging Polishing Machine With Eight Grinding Heads

    Mesin Polishing Edging Kaca Edge Lurus Tipe Anyar Kanthi Wol Kepala Gilingan

    Informasi Produk & Lembar Qutation rega EXW 65000 RMB Tanggal 2020/12/9 Valid Kutipan kasebut bakal valid suwene 30 dina. Pembayaran T / T. Kemasan & Pengiriman kasus kayu Standar; 30 dina (1200RMB) Parameter Item 1: Mesin polishing ujung kaca lurus garis lereng anyar kanthi wol kepala grinding Model 9001-8 Dimensi 3700 * 1300 * 1700mm Bobot 1400kg Maksimum ukuran pemrosesan 200cm * 200cm Ukuran pemrosesan 4cm * 4cm Ketebalan pemrosesan kaca 3mm-12 m ...
  • Glass Loading Machine Quotation- RMB

    Quotation Mesin Ngunggah Kaca- RMB

    • Jinis Mesin: Mesin Ngunggah Kaca
    • Ukuran (L * W * H): 3600X2200X1700 (tabel 800) mm
    • Bobot: 1000KG
  • High Precision Glass Double Edger Machine

    Mesin Edger Ganda Kaca Presisi Tinggi

    Mesin edger ganda kaca presisi tinggi cocok kanggo mecah kaca sing rata kanthi sisi lurus kaping pindho.

    Mecah kasar, grinding alus, sudut keamanan polesan (roda chamfering safety dipasang) yen wis rampung.

    Geser sirah kanthi geser kanthi pituduh muter lurus kaping pindho, drive sekrup bola dobel kanggo nggayuh kacepetan obah sing stabil, ngilangi reresik seluler, nyuda resistensi lan gesekan, kanggo mesthekake posisi baleni.

  • 2716 Sintered Stone Cutting Machine

    2716 Mesin Nglereni Watu Sinter

    Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.

  • 3829 Automatic Glass Loading and Cutting Machine

    3829 Mesin Ngunggah lan Nglereni Kaca Otomatis

    Deskripsi Panliten lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi independen, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna. Khusus nggunakake 6mm kenthel 6061 balok aluminium industri kekuatan tinggi kanggo mbusak stres internal, kanggo njamin umur layanan lan kapasitas beban bantalan balok aluminium, permukaan instalasi pangolahan mesin panggilingan gedhe, kanggo njamin jejeg lan lurus saka permukaan instalasi, nambah akurasi Nganggo standar nasional sing kuat ...
  • 3826 Automatic glass cutting line

    3826 Garis pemotongan kaca otomatis

    Cerdas, kacepetan dhuwur, stabilitas, keamanan lan kenyamanan sing apik, ngirit tenaga kerja lan Model efisiensi sing luwih dhuwur bisa disesuaikan: Garis pemotongan kaca kanthi cerdas kalebu tabel pemuatan kaca otomatis, mesin pemotong kaca otomatis, lan meja gawe hawa otomatis. Iki minangka jinis sistem pemotongan kaca otomatis kanthi fungsi pemuatan otomatis, panyetelan otomatis lan fungsi pemotongan ing siji. Garis pemotong cerdas duwe kaluwihan stabilitas, keamanan lan kenyamanan sing apik, ...
  • 3616 Sintered stone cutting machine

    3616 Mesin pemotong watu sinter

    Posisi otomatis laser, pemindaian grafis, label otomatis, garis lurus & potongan khusus, presisi pemotongan tinggi, kecepatan pemotongan cepet, umur panjang, ora bisa habis

    Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.