Mesin Grinding Edge Kaca

  • New Type Straight Line Beveling Edge Glass Edging Polishing Machine With Eight Grinding Heads

    Mesin Polishing Edging Kaca Edge Lurus Tipe Anyar Kanthi Wol Kepala Gilingan

    Informasi Produk & Lembar Qutation rega EXW 65000 RMB Tanggal 2020/12/9 Valid Kutipan kasebut bakal valid suwene 30 dina. Pembayaran T / T. Kemasan & Pengiriman kasus kayu Standar; 30 dina (1200RMB) Parameter Item 1: Mesin polishing ujung kaca lurus garis lereng anyar kanthi wol kepala grinding Model 9001-8 Dimensi 3700 * 1300 * 1700mm Bobot 1400kg Maksimum ukuran pemrosesan 200cm * 200cm Ukuran pemrosesan 4cm * 4cm Ketebalan pemrosesan kaca 3mm-12 m ...
  • High Precision Glass Double Edger Machine

    Mesin Edger Ganda Kaca Presisi Tinggi

    Mesin edger ganda kaca presisi tinggi cocok kanggo mecah kaca sing rata kanthi sisi lurus kaping pindho.

    Mecah kasar, grinding alus, sudut keamanan polesan (roda chamfering safety dipasang) yen wis rampung.

    Geser sirah kanthi geser kanthi pituduh muter lurus kaping pindho, drive sekrup bola dobel kanggo nggayuh kacepetan obah sing stabil, ngilangi reresik seluler, nyuda resistensi lan gesekan, kanggo mesthekake posisi baleni.