Mesin Nglereni Kaca Otomatis

  • HSL-YTJ2621 Automatic Glass Cutting Machine

    Mesin Nglereni Kaca otomatis HSL-YTJ2621

    Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake pemuatan kaca otomatis, label otomatis, fungsi lengen teleskopik, lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

  • HSL-YTJ3826 Automatic Glass Cutting Machine+HSL-BPT3826 Glass Breaking Table

    Mesin Nglereni Kaca otomatis HSL-YTJ3826 + Meja Kaca Kaca HSL-BPT3826

    Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake pemuatan kaca otomatis, label otomatis, fungsi lengen teleskopik, lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

  • Glass Loading Machine Quotation- RMB

    Quotation Mesin Ngunggah Kaca- RMB

    • Jinis Mesin: Mesin Ngunggah Kaca
    • Ukuran (L * W * H): 3600X2200X1700 (tabel 800) mm
    • Bobot: 1000KG
  • 3826 Automatic glass cutting line

    3826 Garis pemotongan kaca otomatis

    Cerdas, kacepetan dhuwur, stabilitas, keamanan lan kenyamanan sing apik, ngirit tenaga kerja lan Model efisiensi sing luwih dhuwur bisa disesuaikan: Garis pemotongan kaca kanthi cerdas kalebu tabel pemuatan kaca otomatis, mesin pemotong kaca otomatis, lan meja gawe hawa otomatis. Iki minangka jinis sistem pemotongan kaca otomatis kanthi fungsi pemuatan otomatis, panyetelan otomatis lan fungsi pemotongan ing siji. Garis pemotong cerdas duwe kaluwihan stabilitas, keamanan lan kenyamanan sing apik, ...