Mesin Nglereni Watu Sinter

  • 2716 Sintered Stone Cutting Machine

    2716 Mesin Nglereni Watu Sinter

    Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.

  • 3616 Sintered stone cutting machine

    3616 Mesin pemotong watu sinter

    Posisi otomatis laser, pemindaian grafis, label otomatis, garis lurus & potongan khusus, presisi pemotongan tinggi, kecepatan pemotongan cepet, umur panjang, ora bisa habis

    Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.