PRODUK FITUR

Babagan Kita

  • Huashili

Teknologi Huashili minangka serangkaian riset lan pengembangan otomatisasi peralatan mekanik, manufaktur, penjualan ing salah sawijining perusahaan manufaktur teknologi tinggi. Perusahaan kasebut duwe akeh pengalaman produksi peralatan otomatisasi mekanik, kapasitas produksi, level teknologi lan kekuatan ekonomi sing komprehensif ing industri sing padha ing ngarep industri domestik, riset lan pangembangan peralatan otomasi cerdas, kontrol material, kinerja peralatan lan modeling wis ana tingkat domestik, sawetara teknik. wis ngisi kothong domestik

WILAYAH APLIKASI