Ing Pekan Desain Guangzhou lan Pameran Watu taun iki, kita entuk materi sing entuk akeh daya tarik. Akeh industri sing seneng banget babagan watu sing disinter.

Apa watu sing disinter? Iki minangka permukaan kompak ultra buatan manungsa sing dirancang kanggo daya tahan. Wis sawetara taun saiki, dadi yen sampeyan durung nggawe palsu, bisa uga bakal enggal. Cara liya, sampeyan bakal kepengin sinau cara nyukur watu sinter kanthi cara sing bener. Kanthi katrampilan tukang lan alat sing pas, sampeyan bakal entuk paling entuk manfaat saka materi sing apik tenan iki.

Sing nggawe watu sinter dadi bahan sing apik yaiku daya tahan lan fleksibilitas. Watu sinter digunakake kanggo panggunaan perumahan lan komersial, njero ruangan ruangan lan uga perabotan. Lan wis cukup suwe warna lan pilihan tekstur dikembangake kanthi apik. Toko ing saindenging jagad adol furnitur watu sinter, lan masang meja watu sinter, jubin, tembok, lan klambi arsitektur eksterior.

Tantangan Watu Sinter

Sifat unik saka watu sing disaring bisa dadi salah sijine papan sing ora bisa diapura.

Contone, sawetara lempengan duwe pola sing dicithak ing permukaan. Kripik utawa cacat kasebut bisa ngrusak tampilan sawise laminasi pinggiran. Kanggo bahan watu sing disinter kaya Neolith sing nduwe desain mbukak papan, sampeyan isih pengin potongan lurus kanthi sampurna supaya produk sing wis rampung katon paling apik.

Yen sampeyan nglereni kanthi bener, kualitas karya rampung bakal dadi undakan paling dhuwur. Sampeyan bakal duwe kabeh karya ing materi sinter sing bisa ditangani. Sampeyan salah lan sampeyan bisa uga nindakake apa wae kanggo nyegah materi ing proyek mbesuk.

Sanajan sampeyan duwe mesin nglereni jembatan utawa alat nglereni mesin piso banyu, nanging kacepetan nglereni alon banget, efisiensi kurang, konsumsi bahan nglereni, mula biayane prosese larang banget.

Cara Nglereni Watu Sinter kanthi luwih cepet lan regane murah

Sukses ing materi iki gampang: lurus lan awangun ngethok

Super resik lurus lan ngethok awangunsampeyan kudu duwe asil dhuwur sing bakal entuk rujukan. Kanggo ngatasi potongan sing tepat, sampeyan butuh peralatan sing pas. Yen sampeyan wis duwe mesin pemotong watu sinter otomatis, sampeyan wis siyap. Yen sampeyan ora nimbang, nandur modal ing siji. Mesin presisi watu sinter otomatis kanthi presisi tinggi lan kaku ora ana tandhingane. Kacepetan nglereni nganti 180 meter per menit, Wis rampung nguji mesin kanggo bahan watu sing disinter. Kita yakin sampeyan bakal oleh asil sing padha banget sing ditemokake ing China.

12

Kaca arsitektur, kaca mobil, kaca mebel, kaca kerajinan, kaca dekoratif, kaca lemari, kaca berongga, kaca spion


Wektu kiriman: Jan-08-2021