Kepiye cara milih mesin pemotong kaca?

1. Pilihan: miturut ukuran nyata saka perusahaan kasebut, pilih sing luwih cocog kanggo sampeyan, model mesin kaca2621: 50 * 50 ~ 2440 * 2000mm, model 3826: 50 * 50 ~ 3660 * 2440mm, model3829: 50 * 50 ~ 3660 * 2800mm, Model4228: 50 * 50 ~ 4200 * 2800mm
Kanggo nimbang dhasar tata letak pabrik, amarga kalebu nyandhang peralatan normal lan investasi modal sing ora ana gunane.

2. akurasi nglereni: miturut kabutuhan nyata sampeyan kudu milih.

3. kacepetan nglereni: kacepetan nglereni minangka kinerja utama mesin pemotong, mung bagean mekanik lan kontrol kinerja sakabehe lan kompatibilitas kahanan sing apik, mesin pemotong kanggo nggayuh kacepetan sing cocog, mula ora preduli

apa kacepetan sing dibutuhake? Kecepatan mesin pemotong minangka indikator performa calon mesin pemotong kanthi apik.

4. Fungsi optimisasi typet otomatis: level optimasi kaca minangka jaminan penting tingkat tingkat pemotongan kaca, komputer yen optimisasi seksual bisa uga ora entuk asil sing luwih apik. Fungsi manawa modifikasi manual kaping pindho sawise optimisasi bakal menehi hak penting indikator kemajuan sistem optimasi.

5. bagean mekanik: stabilitas lan akurasi jaminan, sing pertama yaiku bagean mekanik desain lan instalasi rasionalitas bakal dadi faktor penting. Kanggo njamin kelancaran bagean mekanik lan paralelisme rel pandhuan ing loro-lorone , cara nyegah deformasi lan pangowahan sawise bentuk bisa didandani minangka bagean penting saka inspeksi mesin.

6. fungsi: fungsi mesin pemotong uga tandha penting kanggo verifikasi kinerja mesin pemotong. Bisa kanthi otomatis nyetel tekanan, fungsi pemindaian otomatis, bisa mlaku kanthi bebas 360 °, label otomatis, apa ana fungsi watesan alat lan sapanunggalane.


Wektu kiriman: Mar-17-2021