Kepiye milih mesin edging 45 derajat?

Kanthi popularitas watu sing disinter, peralatan proses pemrosesan watu sinter uga mbaka sethithik mlebu ing pasar, kanggo menehi saran alat grinding pinggiran watu sinter sing praktis banget, 45 derajat dibandhingake karo grinding edge grinding, ganti agul-agul luwih tinimbang larang regane, lan efek grinding pinggiran ora becik, utamane amarga mesin pemotong lan roda grinding pinggiran digantung ing mesin, mesin kasebut mlaku suwe sawise mesin kasebut bakal balok lan lurus.

Huashil sinter watu 45 derajat mesin edging, Mesin grinding pinggiran iki dak saranake kanggo sampeyan, operasi gaya wong bodho, posisi silinder + gir, macem-macem bentuk, ketebalan piring langsung mecah, ora prelu diatur.

Sudut miring internal 45 ° dibentuk sepisan, lan langsung mecah ing permukaan watu sing disinter tanpa rusak.

Bingkai sing super kuwat, kabeh bingkai mesin digawe saka las baja sing gedhe,

Sawise perawatan panas lan tuwa, liwat gantri rampung, lan bobot awak meh 3 ton.

Ngadopsi rak rel pandhuan Taiwan Hiwin, nganggo gelembung minyak + desain tutup anti banyu, ora wedi karo karat banyu sing reged

Biaya sing murah banget, roda grinding khusus sing disesuaikan karo paten, biaya praktis sing murah.

1
2

Ayo goleki efek grinding pinggiran mesin edging 45 derajat

111

Yen ditambah karo mesin pemotong watu sing disinter kanthi otomatis, kombinasi sampurna saka pangolahan watu sing disinter kanthi murah.


Wektu kiriman: Mar-17-2021