3829 Mesin Ngunggah lan Nglereni Kaca Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

Khusus nggunakake 6mm kenthel 6061 balok aluminium industri kekuatan tinggi kanggo mbusak stres internal, kanggo njamin umur layanan lan kapasitas beban bantalan balok aluminium, permukaan instalasi pangolahan mesin panggilingan gedhe, kanggo njamin jejeg lan lurus saka permukaan instalasi, nambah akurasi

Nganggo baja karbon standar nasional sing kuat, proses las lengkap robot, perawatan panas awak kabeh, perawatan penuaan stres, kanggo stabilitas awak lan rata

Bagian-bagian inti saka printer wis dikombinasikake kanthi sampurna karo endhas mesin, label kalebu endhas mesin pemotong, sing duwe kaluwihan kecepatan cepet lan stabilitas dhuwur.

Nganggo sistem kontrol layar dobel. Sistem alarm keamanan lan sistem deteksi kesalahan dilengkapi pengontrol pusat jaringan lan gegandhengan karo data gedhe perusahaan, sing bisa ngawasi lan ngatasi kesalahan produksi alat kasebut kanthi adoh. Sistem lunak optimasi kaca profesional, tingkat optimisasi nganti 99%.

Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.

Fitur

Pemuatan otomatis: Lengan teleskopis lan lengen gedhe njembarake sekaligus, lan kanthi otomatis golek gelas kasebut. Sawise sistem ndeteksi cangkir nyedhot kanthi kuwat, gelas bali menyang meja kanthi otomatis, lan piring ndhuwur wis rampung

Kontrol cerdas: siji kontrol tombol bisa ngrampungake mbukak, nglereni lan menehi label sekaligus

Motong otomatis: Piranti lunak nglereni optimasi cerdas, tingkat optimisasi nganti 99%, nglereni otomatis, presisi dhuwur, kacepetan cepet

Label otomatis: Label otomatis sing cerdas, label nganggo endhas mesin pemotong, sing duwe kaluwihan kecepatan cepet lan stabilitas dhuwur.

Mlaku kanthi otomatis: Rodha mlaku mlaku kanthi rong set motor tenaga jaran tinggi, sing bisa muter lan mlaku 360 derajat

Deteksi kesalahan: deteksi kesalahan otomatis lan sistem alarm, pangunggahan kesalahan wektu nyata bisa cepet ngrampungake kesalahan kasebut

Ndhaptar ing industri

Kaca arsitektur, kaca mobil, kaca mebel, kaca kerajinan, kaca dekoratif, kaca lemari, kaca berongga, kaca spion

Kauntungan

Perusahaan kami karo Shanghai Weihong, panelitian gabungan Shenzhen Gugao lan pangembangan sistem pemotongan, kanthi ruang lantai cilik, umur panjang, kinerja stabil lan kaluwihan liyane, tingkat optimalisasi nganti 99%.

Komponen listrik merek: nganggo komponen listrik merek baris pertama, desain plug cepet jalur listrik, gampang diganti sirkuit tuwa kanthi cepet

Ngirit biaya-biaya pangaturan

Rantai seret super bisu

 

 

Pustaka kanthi macem-macem bentuk umum umum - gampang lan cepet

Koleksi lan pamroses outline khusus khusus-ringkes lan efektif

Pemotongan posisi laser tanpa kendhali

Nyimpen kanthi cerdas lan nyimpen labeling lan perlindungan lingkungan

Pemuatan cerdas-akurat lan bener

Mlaku kanthi cepet lan efisien

Meja anti banyu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita