Mesin Nglereni Kaca otomatis HSL-YTJ2621

Katrangan singkat:

Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake pemuatan kaca otomatis, label otomatis, fungsi lengen teleskopik, lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Piranti

Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake pemuatan kaca otomatis, label otomatis, fungsi lengen teleskopik, lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

Fundhang-undhang Fungsi standar Piranti lunak optimalisasi 1. Nglereni kaca profesional lan dioptimalake fungsi typetting: ningkatake tingkat nglereni kaca lan efisiensi produksi.

2. Kompatibel karo piranti lunak sing dioptimalake OPTIMA Italia lan kode G standar perangkat lunak GUIYOU domestik: Sadharake universalitas file format sing beda.

3.Fungsi diagnosis lan fungsi alarm: Bisa ngrekam status mesin kanthi otomatis ing proses produksi, alarm kesalahan lan masalah tampilan.

Posisi laser serat

1. Temokake pinggiran otomatis lan posisi kaca: Pangukuran sing tepat kanggo posisi nyata lan sudut defleksi kaca, ngerteni penyesuaian otomatis saka jalur pemotongan agul-agul, lan nambah efisiensi

2. Pemindaian kanthi cerdas: Detektor bisa mindhai obyek kanthi cerdas kanthi cerdas lan nggawe grafis kanthi otomatis kanggo nglereni kontur.

Teknologi Cut Tekanan agul-agul dikendhaleni kanthi tekanan presisi elektromekanis sing katup, lan silinder meksa meksa kanthi seragam supaya agul-agul pas karo permukaan kaca sing bisa dipotong, supaya ora bisa dilewati amarga ana masalah kualitas kaca.
Fungsi opsional Fungsi lengen teleskopik Pinion presisi tinggi lan drive drive digunakake kanggo ngganti drive sekrup asli, saben mbukak nalika gerakan lengen teleskopik, mesin kasebut ora prelu obah.

Bisa dikontrol nganggo komputer kanthi otomatis, lan pemotongan lan pemotongan otomatis bisa dirampungake tanpa intervensi manual, sing bisa nambah efisiensi;

Amarga nyuda jumlah mlaku-mlaku, nyandhang mekanik saya suda banget lan umur lan stabilitas mesin saya apik.

Label otomatis Ganti label manual. Miturut syarat pelanggan, printer nyithak label sing nyathet informasi kaca.

Label ditrapake ing permukaan kaca sing cocog karo silinder label.

(Disaranake pelanggan kanggo ngatur fungsi label)

Fungsi pecah kaca Pasang batang ejector ing platform nglereni.

Silinder nyurung batang ejector kanggo nyopot gelas kasebut.

TransportasiFitur Balok pemotong dilengkapi pengisap conveyor. Ora perlu mindhah kaca kanthi manual.

Gelas sing dipotong bisa ditransfer menyang meja pecah kaca sing ngambang udhara liwat ngisep conveyor, lan operasi pecah ditindakake ing meja pecah kaca.

Kategori     Proyek   Pandhuan Proyek Cathetan   
Konfigurasi produk  Bagéan mekanik Mesinbingkai Perawatan tuwa sawise ngelas bagean sing luwih kenthel. Plat mbenake balok sisih diproses kanthi panggilingan gantry kanggo njamin akurasi lan stabilitas.  
Balok datar Sumbu X lan sumbu Y sing nganggo balok datar nggunakake profil paduan aluminium sing dipatenake kanthi unik, sing nduweni kekuatan dhuwur lan presisi tinggi, lan awet lan stabil.
Rak Ngadopsi struktur heliks lan struktur pinion kanggo nambah kekuatan lumahing waos lan kanthi efektif nyuda swara
Pasokan minyak Pasokan minyak pisau pemotong nggunakake metode ngisi minyak otomatis pneumatik, tanpa campur tangan manual.
Kipas angin Kipas tenaga tinggi sing disesuaikan, tekanan angin dhuwur lan aliran gedhe, mesthekake apung kaca sing lancar.
Motong drive motor 2 nyetel motor servo kontrol performa tinggi kanggo kontrol sing tepat lan operasi sing lancar.
Mesa Papan anti banyu kanthi kapadhetan dhuwur minangka substrat, lan lumahing ditutupi karo industri anti-statis. Mesthekake panggunaan stabil ing lingkungan sing lembab.
Suku listrik Komputer Host Host komputer kanthi kinerja dhuwur kanggo kontrol industri; tampilan resolusi dhuwur merek.  
Kontroler Kertu kontrol khusus Huashil, sistem kontrol Posh Toshiba sing cocog banget.
Serat optik Nggunakake detektor laser Panasonic sing diimpor saka Jepang.
Unsur Komponen kontrol merek baris pertama internasional sing diimpor kayata OMRON, Panasonic.
Parameter Teknis Parameter mesin Ukuran Dawa * jembaré * dhuwur : 3000mm * 4700mm * 1420mm  
Dhuwur meja 880 ± 30mm (Kaki sing luwes)
Syarat daya 3P , 380V , 50Hz
Daya sing diinstal 13kW (Gunakake daya3KW)
Udhara sing dikompres 0,6Mpa
Parameter pangolahan Ukuran gelas potong MAX.2440 * 2000mm  
Cut kekandelan kaca 2 ~ 19mm
Kacepetan balok sirah Sumbu X 0 ~ 200m / min (bisa disetel)
Kacepetan sirah Sumbu Y 0 ~ 200m / min (bisa disetel)
Akselerasi nglereni ≥6m / s²
Nglereni jog piso Kepala nglereni bisa muter 360 derajat (nglereni persis garis lurus lan bentuk khusus)
Akurasi nglereni ≤ ± 0.2mm / m (Adhedhasar ukuran garis pemotong sadurunge gelas pecah)

Dhaptar Konfigurasi

Name Merek Bangsa Fitur Cathetan
Piranti lunak optimisasi Guiyou Cina    
Piranti lunak nglereni Weihong Cina Akurasi dijamin  
Rel alun-alun linier T-menang Taiwan    
Komponen listrik AirTAC Taiwan    
Katup solenoid AirTAC Taiwan    
Ngalih fotoelektrik Omron Jepang    
Encoder Omron Jepang    
Piso nglereni Bohle Jerman    
Garis alus sing dhuwur Kangerde Cina    
Windpipe Sun Rise Taiwan    
Motor servo poros XX DEAOUR Cina 1.8KW * 2 Kripik Intel
Motor servo poros DEAOUR Cina 2.2KW  
Motor mlaku EKP Cina 1kw  
Sistem Kontrol Toshiba Jepang    
Kontaktor Schneider Prancis    
Inverter JRACDRIVE Cina    
Breaker AirTAC Taiwan    
Bantalan utama NSK Jepang    
Relay penengah AirTAC Taiwan    
Piranti flotasi udara Kustomisasi Cina Kustomisasi 3KW
Saklar jarak Omron Jepang    
Scanner Panasonik Jepang    
Sistem deteksi kesalahan HUASHIL Cina    
Rak gir T-menang Taiwan    
CathetanAmarga dandan peralatan sing terus-terusan, sawetara rincian bakal diganti, lan personel bisnis konsultasi bakal nggunakake model paling anyar.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita