2716 Mesin Nglereni Watu Sinter

Katrangan singkat:

Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Riset lan pangembangan, desain, produksi sing independen kanthi lengkap, bisa disesuaikan miturut kabutuhan khusus para pangguna.

Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil paduan aluminium, tahan bledosan, tahan debu, umur layanan sing dawa banget. Sudut ndeleng sudhut amba lan padhang tampilan sing dhuwur banget.

Khusus nggunakake 6mm kenthel 6061 balok aluminium industri kekuatan tinggi kanggo mbusak stres internal, kanggo njamin umur layanan lan kapasitas beban bantalan balok aluminium, permukaan instalasi pangolahan mesin panggilingan gedhe, kanggo njamin jejeg lan lurus saka permukaan instalasi, nambah akurasi

Nganggo baja karbon standar nasional sing kuat, proses las lengkap robot, perawatan panas awak kabeh, perawatan penuaan stres, kanggo stabilitas awak lan rata

Motor servo drive dobel kanthi tenaga kuda sing dhuwur, mesin kasebut presisi presisi dhuwur nalika nglereni kanthi kacepetan dhuwur, nggunakake kepala pemotong khusus Italia kanggo papan rock

Fitur

Posisi otomatis laser, pemindaian grafis, label otomatis, garis lurus & potongan khusus, presisi pemotongan tinggi, kecepatan pemotongan cepet, umur panjang, ora bisa habis

Lamaran

Iki bisa ditrapake ing wilayah ing ngisor iki:

Dekorasi bangunan, dekorasi omah kerajinan, mebel kabinet

 Parameter

Parameter Teknis

Parameter mesin

Ukuran

Dawa * jembaré * dhuwur : 5500mm * 2000mm * 1420mm

Bobot

1500kg

Dhuwur meja

880 ± 30mm (Kaki sing luwes)

Syarat daya

380V , 50Hz

Daya sing diinstal

10..5kW (Gunakake daya3KW)

Udhara sing dikompres

0,6Mpa

Parameter pangolahan

Ukuran gelas potong

MAX 2700 * 1600mm

Kekandelan potong

3 ~ 15mm

Kacepetan balok sirah

Sumbu X 0 ~ 200m / min (bisa disetel)

Kacepetan sirah

Sumbu Y 0 ~ 200m / min (bisa disetel)

Akselerasi nglereni

≥6m / s²

Nglereni jog piso

Kepala nglereni bisa muter 360 derajat (nglereni persis garis lurus lan bentuk khusus)

Akurasi nglereni

≤ ± 0,2mm / m (Adhedhasar ukuran garis pemotong sadurunge watu sinter rusak breaking


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita