Mesin Pemotong Kaca Otomatis HSL-CNC3826

Katrangan singkat:

Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake label otomatis otomatis lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.


Detail Produk

Tag Produk

Aksesoris

Ora

Jeneng

Qty

Model

1

Cut dongle

1

 

Ngoptimalake dongle (miturut sistem)

1

 

2

Pisau Nglereni

2

 

3

Rodha Nglereni

2

Rodha kuning (nganggo sekrup)

4

Kunci pas heksagonal internal

1

 

5

Kontaktor AC LCIROM5N

1

 

6

katup magnetik 4V21008B (24V)

1

 

7

Spesifikasi driver Servo

1

V6.1

8

Pad mouse, keyboard

1

 

10

Saklar pendekatan

1

 

11

Tali Kabel

50

 

12

Minyak manual bisa

1

 

13

Sambungan pipa udara plug plug cepet

1

 

14

Kertas label

5

 

Pambuka Piranti

Model iki minangka mesin pemotong kaca, sing nggabungake label otomatis otomatis lan mesin pemotong otomatis. Cocog kanggo nglereni kaca kanthi lurus lan bentuke kanggo konstruksi, dekorasi, peralatan omah, kaca, lan kerajinan.

Jejak peralatan 7 meter persegi
Operator: Kaca pecah2 wongWong sing duwe pengalaman mecah kaca bisa nggunakake efisiensi nglereni kanthi luwih apik
Fitur 1. Motors nilai mutlak lan rak presisi tinggi sing diimpor lan komponen level paling dhuwur kanthi efektif njamin akurasi lan stabilitas nglereni kaca, duwe umur layanan sing luwih dawa lan bisa ngatasi macem-macem bentuk kaca ;2. Rel terpadu, paten eksklusif, kaca potong nduweni presisi sing luwih dhuwur;3. Meja mesin digawe saka anti banyu, tahan api, tahan suhu dhuwur lan kurang, lan bahan anticorrosive, sing ora bakal cacat;

4. Fungsi titik scanning infrared lan fungsi template khusus bentuk pemindaian inframerah;

5. Piranti lunak optimalisasi mesin pemotong sing cerdas banget, sing bisa nambah panggunaan kaca lan nyuda biaya produksi ;

6. Fungsi ngambang udara, ningkatake efisiensi kerja, dilengkapi mesin pemuatan otomatis lan mesin pamisahan;

7. Injeksi minyak otomatis lan fungsi penyesuaian tekanan otomatis mesin pemotong, kanthi efektif njamin stabilitas nglereni lan efek nglereni;

8. Ora ana syarat khusus kanggo operator, operasi sederhana lan manajemen gampang.

Kategori Proyek Pandhuan Proyek
Fungsi   Fungsi standar  Piranti lunak optimalisasi 1. Nglereni kaca profesional lan dioptimalake fungsi typetting: ningkatake tingkat nglereni kaca lan efisiensi produksi.2. Kompatibel karo piranti lunak sing dioptimalake OPTIMA Italia lan kode G standar perangkat lunak GUIYOU domestik: Sadharake universalitas file format sing beda.3.Fungsi diagnosis lan fungsi alarm: Bisa ngrekam status mesin kanthi otomatis ing proses produksi, alarm kesalahan lan masalah tampilan.
Posisi laser serat 1. Temokake pinggiran otomatis lan posisi kaca: Pangukuran sing tepat kanggo posisi nyata lan sudut defleksi kaca, ngerteni penyesuaian otomatis saka jalur pemotongan agul-agul, lan nambah efisiensi2. Pemindaian kanthi cerdas: Detektor bisa mindhai obyek kanthi cerdas kanthi cerdas lan nggawe grafis kanthi otomatis kanggo nglereni kontur.
Teknologi Cut Tekanan agul-agul dikendhaleni kanthi tekanan presisi elektromekanis sing katup, lan silinder meksa meksa kanthi seragam supaya agul-agul pas karo permukaan kaca sing bisa dipotong, supaya ora bisa dilewati amarga ana masalah kualitas kaca.
Fungsi pecah kaca Pasang batang ejector ing platform nglereni. Silinder nyurung batang ejector kanggo nyopot gelas kasebut.
Mlaku-mlaku Mesin Pigura ngisor mesin dilengkapi 4 roda nilon bantalan beban universal kanggo nggampangake pelanggan kanggo meksa gerakan kasebut. Sawise diposisikan, sikil 4 disetel kanggo ndhukung genggeman mesin sing stabil
 Fungsi opsional Label otomatis Ganti label manual. Miturut syarat pelanggan, printer nyithak label sing nyathet informasi kaca. Label ditrapake ing permukaan kaca sing cocog karo silinder label.Disaranake pelanggan kanggo ngatur fungsi label
TransportasiFitur Platform pemotong dilengkapi sabuk conveyor. Ora perlu mindhah kaca kanthi manual. Gelas sing dipotong bisa ditransfer menyang meja pecah kaca sing ngambang udhara liwat sabuk conveyor, lan operasi pecah ditindakake ing meja pecah kaca.Kudu tuku meja pecah kaca sing ngambang udhara
Kategori

Proyek

Pandhuan Proyek

Cathetan

Konfigurasi produk

Bagéan mekanik

Mesin

bingkai

Perawatan tuwa sawise ngelas bagean sing luwih kenthel. Plat mbenake balok sisih diproses kanthi panggilingan gantry kanggo njamin akurasi lan stabilitas.

 

Balok pemotong

Rel linear industri T-WIN komposit industri paten, presisi tinggi, swara sithik, struktur peralatan mewah sing disenengi

Balok sisih

Rel industri bundher lurus komposit industri, kapasitas bantalan rodha rel, muter ing trek, gesekan sithik bisa njamin operasi jembatan pemotongan stabil

Kipas angin

Kipas tenaga tinggi sing disesuaikan, tekanan angin dhuwur lan aliran gedhe, mesthekake apung kaca sing lancar.

Rupa meja

Papan anti banyu kanthi kapadhetan dhuwur minangka substrat, lan lumahing ditutupi karo industri anti-statis. Mesthekake panggunaan stabil ing lingkungan sing lembab.

Nglereni sirah

Jerman Bohle

Rak Gigi

Ngadopsi struktur heliks lan struktur pinion kanggo nambah kekuatan lumahing waos lan kanthi efektif nyuda swara

Rantai seret

Dhuwur kekuatan 7525 chain seret bisu

Pasokan minyak

Pasokan minyak pisau pemotong nggunakake metode ngisi minyak otomatis pneumatik, tanpa campur tangan manual.

Suku listrik

Motong drive motor

2 nyetel motor servo kontrol performa tinggi kanggo kontrol sing tepat lan operasi sing lancar.

 

Kontroler

Kertu papan kontrol khusus Huashil, sistem kontrol Gugao PLC.

Serat optik

Nggunakake detektor laser Panasonic sing diimpor saka Jepang.

Tampilan

Tampilan Dell, Definisi dhuwur lan kinerja stabil

Komputer Host

Host komputer kanthi kinerja dhuwur kanggo kontrol industri; tampilan resolusi dhuwur merek.

Unsur

Komponen kontrol merek baris pertama internasional sing diimpor kayata OMRON, AirTAC.

Parameter Teknis

Parameter mesin

Ukuran

Dawa * jembaré * dhuwur : 3350mm * 3000mm * 1400mm

 

Bobot

1200kg

 

Dhuwur meja

880 ± 30mm (Kaki sing luwes)

Syarat daya

380V , 50Hz

Daya sing diinstal

7.5kW (Gunakake daya3KW)

Udhara sing dikompres

0,6Mpa

Parameter pangolahan

Ukuran gelas potong

MAX 2440 * 2000mm

 

Cut kekandelan kaca

3 ~ 19mm

Kacepetan balok sirah

Sumbu X 0 ~ 200m / min (bisa disetel)

Kacepetan sirah

Sumbu Y 0 ~ 200m / min (bisa disetel)

Akselerasi nglereni

≥8m / s²

Nglereni jog piso

Kepala nglereni bisa muter 360 derajat (nglereni persis garis lurus lan bentuk khusus)

Akurasi nglereni

≤ ± 0.2mm / m (Adhedhasar ukuran garis pemotong sadurunge gelas pecah)

Dhaptar Konfigurasi

Jeneng

Merek

Bangsa

Fitur

Gambar

Piranti lunak optimisasi

Guiyou

Cina

  image003

Piranti lunak nglereni

Weihong

Cina

Akurasi dijamin

image005

Rel alun-alun linier

T-menang

Taiwan

  image007

Katup solenoid

AirTAC

Taiwan

  image009

Ngalih fotoelektrik

Omron

Jepang

  image011

Piso nglereni

Bohle

Jerman

  image013

Garis alus sing dhuwur

Kangerde

Cina

  image015

Windpipe

Sun Rise

Taiwan

  image017

Motor servo sumbu X

DEAOUR

Cina

1.8KW * Kripik 2Intel

image019

Motor servo poros

DEAOUR

Cina

2.2KW

image021

Motor mlaku

EKP

Cina

1kw

image023

Kontaktor

Schneider

Prancis

  image025

Inverter

JRACDRIVE

Cina

  image027

Breaker

Delixi

Cina

  image029

Bantalan utama

NSK

Jepang

  image031

Relay penengah

Delixi

Cina

  image033

Piranti flotasi udara

Kustomisasi

Cina

Kustomisasi3KW

image035

Scanner

Panasonik

Jepang

  image037

Rak gir

RM

Taiwan

Kustomisasi

image039

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita